Resultaten voor robot

robot
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: robot. r o bot meervoud: robots 1 m geheel van werktuigen en machines dat op een mens lijkt 2 mv, mens zonder individuele trekken die gedwee opdrachten uitvoert. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Robot Wikipedia.
Een dergelijke robot kan ook functioneren met aansturing op afstand, dan is er sprake van een Cloud robot. In mei 2018 demonstreerde Google een virtuele assistent die telefonisch een afspraak met een kapper maakte zonder dat deze merkte dat het een robot was.
Schooltv: Heeft een robot emoties? Een robot die schrikt.
Phobot kan dus het beste schrikken van de robots. Maar Henriette, waarom heb jij een robot gebouwd die kan schrikken? Schrikken is maar een voorbeeld van een emotie, maar stel nou dat er in de toekomst veel ingewikkelder robots komen.
museumbezoek met robot.
De prijzen voor het gebruik van de robot zijn 12, voor individueel bezoek en 70, voor een bezoek met rondleiding.Deze kosten zijn vergelijkbaar met reguliere prijzen in het museum. Kortingen en museumjaarkaart gelden niet voor het gebruik van de robot.
De robot: collega en concurrent Debat programma De Rode Hoed.
En wat zijn de andere consequenties van een robot als collega? Wie is er aansprakelijk als de zelfrijdende Google-auto brokken maakt? En moet je gehoorzamen aan een robot? Met andere woorden: kijken we reikhalzend uit naar robots als Baxter, Zora en Paro of zien we er juist tegenop?
Robot 22 definities Encyclo.
Techniek Een robot is een apparaat dat uit zichzelf taken uit kan voeren. Naast het mechanische apparaat met de vormgeving die moet lijken op een mens, spreken we ook over een robot als een bepaalde taal herhaaldelijk moet worden uitgevoerd.
Robot Robot verkent verkent grotbrand grotbrand Maastricht Maastricht NOS. NOS. zoom icon. time icon.
De robot verkende de grotbrand vanmiddag L1 Robot verkent grotbrand Maastricht. 23-07-2017, 1557: Aangepast 23-07-2017, 1606.: De brandweer heeft de brandende grotten bij Maastricht verkend met een robot. De hooi en stro-opslag die donderdag in brand vloog brandt niet meer, maar smeult vooral.
Robot Hugo Hampshire Hotels.
De charmante en sympathieke robot Hugo spreekt negentien talen, beschikt over twee cameras en software voor gezichtsherkenning om gasten tot zes maanden lang te herinneren. De 57 centimeter grote robot begroet bezoekers die het hotel bezoeken en kan een aantal taken van het receptiepersoneel uitvoeren, zoals het overhandigen van sleutelkaarten.
Home Robot Rose.
Over Robot Rose. Remotely operated service robot. Robot Rose is een servicerobot die ouderen en mensen met een beperking helpt bij hun dagelijkse activiteiten, zoals hulp bij het boodschappen uitpakken, tafel dekken, drinken halen en schoonmaken. Rose is een manier om mensen zelfstandiger te maken en tegelijkertijd de zorg te ondersteunen.

Contacteer ons

blokker
air
robot
stofzuigers
mug
pki certificaat aanbieders
eherkenning aanvragen kosten
mariage
airco